Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

 
Szolgáltatások:
- Belsőépítészeti, lakberendezési tervezés rövid határidővel
- Teljes körű kivitelezés
- Díjmentes költségvetési kiírás készítés
- Felelős műszaki vezetés
- Műszaki ellenőrzés
- Építészeti tervezés
- Épületgépészeti tervezés
- Kivitelezési munkák irányítása, bonyolítása
- Díjmentes konzultáció, tanácsadás

2019-ben 20 éves a Széplakterv! Az egész évre vonatkozó akciókat 2018.december 20-án közöljük  a honlapon és a facebook oldalon.

December hónapban a várakozási idő 1 hét, azaz az ajánlatunk elfogadása után legkésőbb 1 héten belül tudjuk kezdeni a tervezést, és  folyamatos munkával, a szerződésben vállalt határidőre elkészítjük.


1. Lakásfelújítási, családi ház felújítási irodai tanácsadás
Építészeti, épületgépészeti műszaki kérdéseire, a felújításokhoz kapcsolódó jogi kérdésekre, a dizájnra, a stílusra vonatkozóan kap kimerítő válaszokat, ha felkeresi irodánkat. Konkrét javaslatokkal, ötletekkel szolgálunk, szakmai segítséget nyújtunk döntési meghozatalában. A tanácsadás nagyon fontos azoknak a tisztelt érdeklődőknek, akik még azzal sincsenek tisztában, hogy mit kellene tudniuk, hogy biztonsággal kezdjenek az felújításba.
Tanácsadási díj: első óra : 25 000 Ft, további minden megkezdett fél óra: 5 000 Ft

2. Lakásfelújítási költségvetési kiírás készítése
Ajánljuk lakásfelújítás előtt álló érdeklődőknek. Nagyon hasznos, mert összehasonlítható ajánlatokat tud kérni a kivitelezőktől. A helyszíni bejárás során felmérjük a lakás műszaki állapotát, műszaki megoldásokat javaslunk, meghatározzuk a szükséges munkálatokat,és részletes, minden szakágra vonatkozó költségvetési kiírás készül Ez alapján több kivitelezőtől kérhet ajánlatot, biztos lehet benne, hogy azonos tartalommal kapja kézhez a kivitelezési ajánlatokat.
Költségvetési kiírás készítése lakás esetén: 85 000 Ft
Költségvetési kiírás készítése lakás esetén,lakberendezési alaprajzi tervvel: 105 000 Ft 

3. ,,Amit nagyon ajánlunk" tervezési és műszaki tanácsadási szolgáltatás

Azoknak a tisztelt megrendelőknek ajánljuk, akik aktívan szeretnének részt venni a munkában,hatékony,gyors és költségkímélő megoldást szeretnének.A szolgáltatás lényege, hogy kerüli a teljesen kidolgozott terveket , ami időigényes, így magasabb költséggel jár. Helyette az irodánkban, megrendelővel folyamatos egyeztetés mellett, részlettervek, vázlattervek készülnek, kiválasztjuk hozzá az anyagokat, megfelelő instrukciókkal látjuk el az ügyfeleket. Részletes belsőépítészeti elképzelésekkel,konyhatervvel, burkolat tervekkel,színtervvel, és anyagjavaslatokkal, azaz egy teljes körű, drága belsőépítészeti terv anyagával, több százezer forintot spórolva távozhat a megrendelő. A felmerülő műszaki (építészet, gépészet, villamosság) kérdésekre is választ kap. Hogy ez nekünk miért jó? Mert nekünk is drága az idő.Kitalálni a dizájnt sokkal izgalmasabb, mint azt hosszú idő alatt elkészíthető, kidolgozott tervben megjeleníteni.

Szolgáltatás díja: 35000 Ft/ óra (pl. 2 szobás lakás 2 óra, egy 150 m2-es ház kb. 4-5 óra)


4. Személyes, irodai konzultáció

A konzultációt azoknak ajánljuk,akik egyedül vágnak bele a lakásbelső kialakításába, de szakmai kérdésekben szeretnék a tervező segítségét igénybe venni. A konzultáció során anyagmintákból válogathat,így elkerülheti a boltokat.Minden kérdésére választ kap,segítünk a döntésben.

Konzultáció díja 10000 Ft /óra, max 2 óra vehető igénybe.

5. Átalakítási, alaprajzi belsőépítészeti tervezés

Referenciák, az ,,átalakítási tervek" menü alatt. Feltétlenül nézze meg, hogy milyen eredményt hoz a tervezés Ajánljuk az építkezés előtt, az építészeti rajz véglegesítése előtt,lakás felújítása, ház felújítása előtt, ha elégedetlenek a lakótér eredeti alaprajzi kiosztásával.


Tervezési díj személyes találkozóval:   295 000 Ft

Tervezési díj távtervezéssel:                265 000 Ft 

6.Lakásmegújító lakberendezési tervezés

A lakás frissítése a meglévő bútorzat felhasználásával, a színek, kiegészítők ,tapéták, függönyök stb megújításával. Ragyogó eredmény érhető el, aránylag kis költséggel. Annak ajánljuk, aki kisebb, hangulatemelő felújításban gondolkodik. A munka jól kidolgozott alaprajzi vázlatot és 4 db instrukciókat is tartalmazó falnézeti rajzból áll.

Tervezési díj személyes találkozással 50 000 Ft/ helyiség

Tervezési díj távtervezéssel:               35 000 Ft/ helyiség  
7. Kivitelezési és belsőépítészeti, lakberendezési szolgáltatás: 

- Felmérés és ajánlat készítés hét napon belül
- Kivitelezési munkák műszaki ellenőrzése 2 alkalom
- Belsőépítészeti, lakberendezési vázlattervek készítése, költséghatékony megoldásokkal

Díja: 150 000 Ft ( 70 km-es körzetben)


8. Megvegyem-e? Eladjam-e?

   
Lakásvásárlás előtti egyszerűsített átalakítási, lakberendezési terv, mely bemutatja, hogy kialakítható,     átalakítható-e az ön igényeinek megfelelően a lakás
    Illetve, a meglévő  lakásban rejlő átalakítási lehetőségek feltérképezése egy terv formájában , amely esetleg megkíméli önt egy felesleges költözéstől, és az anyagi veszteségektől.

Tervezési díj: 30 000 Ft kizárólag távtervezéssel

9. Bútor, szekrény és berendezési tárgyak tervezése

Konyhaszekrények, beépített szekrények, ágyak, kanapék, függönyök, térelválasztók stb. tervezése

Tervezési díj: 30 000 Ft kizárólag távtervezéssel


 10. Kis lakberendezési csomag, alaprajzi terv:

Tartalmazza a tervezés legfontosabb részét:  2 db lakberendezési alaprajzi vázlatot, egy színes belsőépítészeti és lakberendezési alaprajzot, méretezett építési és bontási rajzot, villanyszerelési és gépészeti rajzot.Ez a tervdokumentáció az alapja a kivitelezési munkák pontos elvégzésének. A rajzok alapján dolgozhatnak a kivitelező szakemberek, mert számunkra minden információt tartalmaz a tervdokumentáció. A megrendelők pedig biztosak lehetnek benne, hogy minden a helyére kerül.

Díja személyes konzultációval 150 000 Ft

Távtervezéssel: 90 000Ft11. Nagy lakberendezési csomag,  belsőépítészeti és lakberendezési tervezés, falnézeti látványrajzokkal:

Teljes körű belsőépítészeti és lakberendezési terv készítése. A konzultációk során telefonon hívjuk a megrendelőinket, és e-mailben küldjük a vázlatterveket, az ötleteket, majd a kész tervet. A távkapcsolat nem von le a munka minőségéből.  A munka tartalma: alaprajzi és falnézeti vázlatok, színes belsőépítészeti alaprajz, építési és bontási terv, falnézeti látványrajzok, design terv, bútorok szerkezeti terve, villanyszerelési rajz, gépészeti rajz. A teljes egészében megtervezett, részleteiben kidolgozott csodálatos lakás tervezési módja.

Személyes konzultációval:               4000 Ft/ m2
Küldött terv alapján, távtervezéssel: 180 000 -250 000 Ft alapterülettől függetlenül


 További információk az árakkal és a tervezési munkákkal kapcsolatban:

Minden tervezési munka előtt szerződést kötünk a megrendelőinkkel. Az feltüntetett árak tartalmazzák az adókat, és a tervezési munkák lezárása után állítjuk ki  a számlát. A szerződésben foglalt határidőket betartjuk , és a szerződés magunkra vonatkozó szankciókat is tartalmaz. A Thermo Line Mérnöki Kft. többszörös  kamarai regisztrációval rendelkező, bejegyezett, átlátható cég. Korrekt feltételekkel dolgozunk, és ezt várjuk a megrendelő, és a közreműködő partnereinktől is.
Megértésüket és elnézésüket kérve előre jelezzük, hogy  az 5,6 8,9,10 pontok alatt szereplő tervezési munkákat, valamint a távtervezéssel készülő terveket kizárólag  előre fizetéssel tudjuk vállalni.
           


Lakberendező árak, <em>lakberendezés</em>i akciók, tervezés ára.


A lakberendezo-szeplakterv-hu weboldalon megjelenő minden tartalom a Thermo Line Mérnöki Kft. szellemi tulajdona. A weboldalon található minden szöveg, fotó, grafika, terv szerzői jogvédelem alatt áll. A jogosulatlan felhasználás polgári jogi és büntetőjogi következményeket von maga után.

Lakberendező árak, <em>lakberendezés</em> árak, <em>lakberendezés</em>i terv árak

Oldal leírása: Lakberendezési tervezés és a belsőépítészeti tervezés áráról ad felvilágosítást, valamint a lakberendezési és belsőépítészeti szolgáltatásokat mutatja be.