Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

  CÉGÜNK TELJES KÖRŰ FELÚJÍTÁSI , és szakipari kivitelezési munkákat VÁLLAL.
Állunk rendelkezésére, ha műszaki ellenőrre, felelős műszaki vezetőre,
műszaki felmérésre és költségvetési kiírásra lenne szüksége.
 
Szolgáltatások:
- Belsőépítészeti, lakberendezési tervezés rövid határidővel
- Teljes körű kivitelezés
- Díjmentes költségvetési kiírás készítés
- Felelős műszaki vezetés
- Műszaki ellenőrzés
- Építészeti tervezés
- Épületgépészeti tervezés
- Kivitelezési munkák irányítása, bonyolítása
- Díjmentes konzultáció, tanácsadás

2019-ben 20 éves a Széplakterv!
Egész évre szóló különleges és nagy akciókkal ünnepeljük magunkat , reményeink szerint a megrendelőink örömére.1. Nagy lakberendezési csomag
Tervezési díj: 350 000- 400 000 Ft

2. Átalakítási, alaprajzi belsőépítészeti, lakberendezési tervezés, és kiviteli rajzok

Referenciák, az ,,átalakítási tervek" menü alatt.

Tervezési díj                  250 000 Ft

3. Irodai tanácsadás
Építészeti, épületgépészeti műszaki kérdéseire, a kivitelezési munkákhoz  kapcsolódó jogi kérdésekre, a dizájnra, a stílusra, belsőépítészete, lakberendezésre vonatkozóan kap kimerítő válaszokat, ha felkeresi irodánkat. Konkrét javaslatokkal, ötletekkel szolgálunk, szakmai segítséget nyújtunk döntési meghozatalában. A tanácsadás nagyon fontos azoknak a tisztelt érdeklődőknek, akik még azzal sincsenek tisztában, hogy mit kellene tudniuk, hogy biztonsággal kezdjenek az építkezésbe , vagy a  felújításba.
Építési műszaki ellenőr, felelős műszaki vezető, építésztechnikus, lakberendező, belsőépítész képesítéssel rendelkező kolléga áll a rendelkezésére.
Tanácsadási díj: első óra : 45 000 Ft, további minden megkezdett fél óra: 5 000 Ft

4. Lakásfelújítási költségvetési kiírás készítése
Ajánljuk lakásfelújítás előtt álló érdeklődőknek. Nagyon hasznos, mert összehasonlítható ajánlatokat tud kérni a kivitelezőktől. A helyszíni bejárás során felmérjük a lakás műszaki állapotát, műszaki megoldásokat javaslunk, meghatározzuk a szükséges munkálatokat,és részletes, minden szakágra vonatkozó költségvetési kiírás készül Ez alapján több kivitelezőtől kérhet ajánlatot, biztos lehet benne, hogy azonos tartalommal kapja kézhez a kivitelezési ajánlatokat.
Költségvetési kiírás készítése lakás esetén: 85 000 Ft

5. ,,Amit nagyon ajánlunk" tervezési és műszaki tanácsadási szolgáltatás

Azoknak a tisztelt megrendelőknek ajánljuk, akik aktívan szeretnének részt venni a munkában,hatékony,gyors és költségkímélő megoldást szeretnének.A szolgáltatás lényege, hogy kerüli a teljesen kidolgozott terveket , ami időigényes, így magasabb költséggel jár. Helyette az irodánkban, megrendelővel folyamatos egyeztetés mellett, részlettervek, vázlattervek készülnek, kiválasztjuk hozzá az anyagokat, megfelelő instrukciókkal látjuk el az ügyfeleket. Részletes belsőépítészeti elképzelésekkel,konyhatervvel, burkolat tervekkel,színtervvel, és anyagjavaslatokkal, azaz egy teljes körű, drága belsőépítészeti terv anyagával, több százezer forintot spórolva távozhat a megrendelő. A felmerülő műszaki (építészet, gépészet, villamosság) kérdésekre is választ kap. Hogy ez nekünk miért jó? Mert nekünk is drága az idő.Kitalálni a dizájnt sokkal izgalmasabb, mint azt hosszú idő alatt elkészíthető, kidolgozott tervben megjeleníteni.

Szolgáltatás díja: 55000 Ft/ óra (pl. 2 szobás lakás 2 óra, egy 150 m2-es ház kb. 4-5 óra).

6. Amennyiben nem talált megfelelő tervezési módot, kérem jelezze az igényeit és készítünk egyedi ajánlatot.

 További információk az árakkal és a tervezési munkákkal kapcsolatban:
Minden tervezési munka előtt szerződést kötünk a megrendelőinkkel. Az feltüntetett árak tartalmazzák az adókat, és a tervezési munkák lezárása után állítjuk ki  a számlát. A szerződésben foglalt határidőket betartjuk , és a szerződés magunkra vonatkozó szankciókat is tartalmaz. A Thermo Line Mérnöki Kft. többszörös  kamarai regisztrációval rendelkező, bejegyezett, átlátható cég. Korrekt feltételekkel dolgozunk, és ezt várjuk a megrendelő, és a közreműködő partnereinktől is.
Megértésüket és elnézésüket kérve előre jelezzük, hogy  a fenti pontok alatt szereplő akciós tervezési munkákat, valamint a távtervezéssel készülő terveket kizárólag  előre fizetéssel tudjuk vállalni.
           


Lakberendező árak, <em>lakberendezés</em>i akciók, tervezés ára.


A lakberendezo-szeplakterv-hu weboldalon megjelenő minden tartalom a Thermo Line Mérnöki Kft. szellemi tulajdona. A weboldalon található minden szöveg, fotó, grafika, terv szerzői jogvédelem alatt áll. A jogosulatlan felhasználás polgári jogi és büntetőjogi következményeket von maga után.

Lakberendező árak, <em>lakberendezés</em> árak, <em>lakberendezés</em>i terv árak

Oldal leírása: Lakberendezési tervezés és a belsőépítészeti tervezés áráról ad felvilágosítást, valamint a lakberendezési és belsőépítészeti szolgáltatásokat mutatja be.