Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

Kedvenc belsőépítészeti és lakberendezési munkám


A kedvenc belsőépítészeti és lakberendezési munkám bemutatása az lakberendező alaprajzon keresztül.

Kedvenc <em>belsőépítész</em>eti és <em>lakberendezés</em>i munkámm <em>lakberendező</em> alaprajz

Öt  évvel ezelőtt kaptam ezt a belsőépítészeti és lakberendezési megbízást, ami azóta is  a kedvencem munkáim közé tartozik. Szeretném most a belsőépítészet és lakberendezés oldaláról bemutatni ezt a tervezési munkát. A belsőépítész és lakberendező munkája áldásos lehet egy lakásfelújítás során. A család örökölte a régi építésű házat, és hosszú éveken keresztül éltek ilyen formán a házban, majd belsőépítészhez, lakberendezőhöz fordultak, és a teljes felújítás, a ház teljes belsőépítészeti átalakítása és a lakberendezési terv elkészítése mellett döntöttek.
Az eredi alaprajzot látjuk az egyik képen, ami egy három fős család otthona és régen épült. A belső tér nem fele meg a mai belsőépítészeti és lakberendezési elvárásoknak, és a család igényeinek sem. A kiszolgáló helyiségek nagyon kicsik, szinte használhatatlanok, a szobák pedig túl nagyok, és egymásból nyílnak, ami nagyon megnehezíti a lakberendezést és az életet is a házban. Az átalakítás során egy jól szervezett belsőépítészeti és lakberendezési alaprajz alakult ki. A szülők egy funkcionális, szeparált hálószobát kaptak, a hozzá tartozó fürdőszobával. A ház közepére került az étkező, valamint a diszkréten hozzá kapcsolódó konyha. A lakótérből a lány szobát és a fürdőszobát egy közlekedő folyosó választja le, és innen nyílik a leányzó fürdője, és a dolgozó szoba is. Egy nagyon jó elrendezésű, és tökéletesen méretezett lakás született.
A belsőépítészeti és lakberendezési tervezés után érdemes leltárt készíteni a helyiségekről. A belsőépítész, lakberendező munkája után az egy használhatatlan fürdőszoba helyett lett kettő, Született egy étkező, és egy tágas konyha. Mindez ugyanazon az alapterületen. A ház belsőépítészeti és lakberendezési szempontból tagolódik, a ház központjában elhelyezkedő közösségi részre, s szülői lakrészre és a lány lakrészére. A lakberendező kényelmes és meghitt részeket alakított ki, ki a család minden tagja jól érzi magát a lakberendezési tervezéssel kialakított új otthonukban. 
A többi belsőépítészeti és lakberendezési alaprajzot a honlapon tekintheti meg, a belsőépítésze, lakberendező munkáiról a képeket pedig a képgalériában.