Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

Fiatalk az öreg házban, belsőépítészeti és lakberendezési tervezés


Fiatal házaspár költözik a régi épületbe, miután a belsőépítészeti és lakberendezési tervet elkészítette a lakberendező, és megtörtént a lakásfelújítás.

Csepeli ház felújítása, <em>belsőépítész</em>et, <em>lakberendezés</em>, <em>lakberendező</em> árak.

Ezrével találunk hasonló régi épületeket, melyek nem felelnek meg a mai belsőépítészeti és lakberendezési elvárásoknak. Egy bátor fiatal házaspár, viszont egy ilyen házat vásárolt meg, és szerették volna a belsőépítész , lakberendező segítségével a saját ízlésükre formálni, fiatalos lakberendezéssel, és egy különleges belsőépítészeti kialakítással.  A ház környezete, a vadregényes udvar azonnal elvarázsolta őket, de az épület , és a ház belseje aggodalommal töltötte el őket, mindaddig, míg a lakberendező elképzeléseit meg nem látták.
A belsőépítész, lakberendező teljes alaprajzi átalakítással oldotta meg a tervezést. A belsőépítészeti és lakberendezési tervek az eredeti alaprajz alatt láthatók. A két hálószobásra bővült , kényelmes lakásról két belsőépítészeti és lakberendezési tervet készített a lakberendező. Az egyik egy visszafogottabb, a másik egy különleges, íves falakkal kialakított lakberendezési terv., egybenyitott, de mégis diszkréten szeparált terekkel.
Azonos alapterületen sikerült kialakítani a lakberendezőnek a három szobát, és a kiszolgáló helyiségeket. Érdekes térkapcsolatok alakultak ki, ami sok belsőépítészeti és lakberendezési lehetőséget kínál a belsőépítésznek és a lakberendezőnek a részletek kidolgozására.