Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

Lakberendezés iker lányok mini szobájában


Iker lányok szobája belsőépítészet és lakberendezés után. Különleges lakberendezési feladat.

Egy érdekes belsőépítészeti, lakberendezési munka része volt az iker lányok szobájának belsőépítészeti és lakberendezési tervének elkészítése. Az egész munka hatalmas kihívás volt a belsőépítész-lakberendezőnek, mert egy öt fős család otthonát kellett kialakítani egy parányi lakásban.  A két apró szobában az ikrek és a nővérük szobáit. A 20 m2-es legnagyobb szobában pedig a nappalit és a szülői hálórészt kellett megoldani.
<em>belsőépítész</em>et, <em>lakberendezés</em> a lányok szobájában. Lakberendező munka. 

A lányok szobája 2.4 m széles, és 4.5 m hosszú. A belsőépítészeti és lakberendezési tervnek a lányok minden igényét ki kellett szolgálni, mert a lakás mérete miatt a tárolásra sem volt hely máshol. A gyerekszobák belsőépítészeti és lakberendezési tervezésénél nagy kihívás a belsőépítész-lakberendezőnek, hogy egy helyiségben több funkciót kell megoldani, azaz szinte gyerek minilakást kell kialakítani.
Egy ilyen belsőépítészeti, lakberendezési tervnél a lakberendező az összes praktikáját előveszi, hogy a harmónia, a térélmény megmaradjon, és a szoba betöltse a feladatát.
Íme néhány kép a belsőépítészeti és lakberendezési tervezésről. A belsőépítész.lakberendező egyedi megoldásokat keresett a bútorzattól kezdve, a kiegészítőkig.  A parányi szobában első pillanatra félelmetesnek tűnik a sok bútor, de ilyen esetben a lakberendezési tervezésnél a bútorok arányára és a mennyiségére különös gondot kell fordítani a lakberendezőnek. A falra szerelt bútorok nagyon praktikusak ilyen esetben.
Ikrek szobála <em>lakberendezés</em> után.

Lányok szobája, <em>belsőépítész</em>eti, <em>lakberendezés</em>i tervezéssel.

lakbererendező, <em>belsőépítész</em> átalakítás, a lányoknál