Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

Belsőépítészet, lakberendezés-itt kezdődjön az építkezés kezdődikaz építkezés


Építkezés és lakásfelújítás előtt, belsőépítészeti és lakberendezési tervezés, lakberendező konzultáció.

Belsőépítészet, <em>lakberendezés</em> az építkezés előtt

 Hol kezdődik az építkezés? Talán meglepő, hogy szerencsés esetben a belsőépítészeti és lakberendezési elképzelések egyeztetésével egy belsőépítész, lakberendező  tervezővel. Egy életből vett példával illusztrálom a  belsőépítész és a lakberendező közreműködésének a fontosságát.
A építtetők még éppen időben, az építkezés megkezdése előtt keresték fel a belsőépítész lakberendezőt, mert nem tudtak azonosulni a ház tervével. Érdemes átnézni az eredeti alaprajzot, majd a belsőépítész, lakberendező által átdolgozott belsőépítészeti és lakberendező alaprajzot.
 Az eredeti alaprajzon kényelmetlen, logikátlan térkapcsolatokat látunk. Elég megnézni a konyha helyét, vagy a hálószoba és a fürdő közötti távolságot, ahová egyébként az étkezőn át visz az út. 
Az belsőépítész, lakberendező által átalakított belsőépítészeti és lakberendezési alaprajzon, az előtérből három lépéssel megközelíthető a közvetlen étkező kapcsolattal is rendelkező konyha, ami ezzel együtt szeparált. Ez alapvető lakberendezési követelmény. Az előtérből egy tágas átjárón lépünk a nappaliba. A nappaliban teljesedik ki a belsőépítészeti és a lakberendezési tervezés koncepciója.  A központi tér mexikói lakberendező stílusban készül, de érdemes megfigyelni a lakberendező által kialakított térkapcsolatokat.

A hálószoba egy íves fallal behúzódik a nappaliba, és ez által közvetlen kapcsolatba került  a fürdőszobával. Az arab lakberendezési stílusú hálószoba, így igazi ékköve lett a háznak. Hatalmas lakberendező kihívás, ezt a két lakberendezési stílust egyeztetni.

Az átalakított belsőépítészeti és lakberendezési rajzon látható, hogy öt ajtóval kevesebb épült be.  Ennek az öt ajtónak az árát már megspórolták a tulajdonosok, és mellesleg egy használható házat építettek.  A tervezési díj kettő ajtó ára, tehát még mindig három ajtó árával kevesebbe kerül a belsőépítészeti és lakberendezési terv alapján kivitelezni a házat. Az pedig felbecsülhetetlen, hogy egy nem kell egy életen átmérgelődniük egy rosszul megépített ház miatt. Belegondolni is szörnyű, ha a frissen épült ház a beköltözés után nem megfelelő csak azért mert kimaradt a belsőépítész és a lakberendező tervezési munkája, nem készült belsőépítészeti és lakberendezési terv.

Megválaszoltam a kérdést. Ezt jelenti a belsőépítészeti és lakberendezési tervezés, és a belsőépítész, lakberendező közreműködése az építkezéseknél, és a lakásfelújításoknál.     

A költségekhez képest elenyészők a belsőépítész árak, a lakberendező árak. A  belsőépítészeti ,lakberendezési  tervre és a lakberendezőre szánt összeg biztosan megtérül.
Kérem, nézze meg a lakberendezési képgalériát és a lakberendező árakat!