Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

Lakberendezési terv három válatozatban


A belsőépítészeti,lakberendezési terv és a belsőépítész,lakberendező munkája elengedhetetlen a lakásfelújítás előtt.

Lakberendezési tervek, <em>lakberendező</em> árak
Egy kétségbe esett építész kolléga keresett meg nemrégiben, mert nem tudott megegyezni a feleségével. Egy közepes méretű családi házban éltek, de a hölgy nagyobbat lakást akart. Építkezni szeretett volna, és egy hatalmas házban gondolkodott..
házat akart
csapni való. A szülők kettő kicsi gyerekkel laktak a házban.
Az A folyamatban a békebíró, és a belsőépítész feladatát láttam el, mert a belsőépítészeti és a lakberendezési tervezés után elmúltak a hölgy nagyravágyó törekvései.
Az első képen az eredeti alaprajz látható, ahogy az is, hogy nem kicsi a ház, csak az elrendezése első belsőépítészeti, lakberendezési alaprajznál nem változtattam, a ház méretén, csupán a ház belseje esett át teljes belsőépítészeti átalakuláson, és ehhez készült a lakberendezési terv. Érdemes megnézni, hogy szinte duplájára nőtt a ház komfortja. A lakberendezési jelölések jól mutatják, hogy a kétszobás házból, három hálószobás, és nappali-étkezős otthon született, annak ellenére, hogy egy négyzetcentimétert sem tettünk a házhoz.
A második belsőépítészeti alaprajon a szaggatott vonal jelzi a hozzáépítés vonalát. Ugyanazt a komfortot adja a ház, csak nagyobb alapterületen. Nagyjából 8 négyzetméter épült a házhoz, és a belsőépítészeti, lakberendezési alaprajz egy különleges kialakítású házat mutat. A lakberendezési, lakberendezői praktikákkal még jobban meg lehet bolondítani a teret.
A harmadik átalakított rajzon egy szobányi és folyosónyi rész épült a házhoz. A belsőépítészeti és lakberendezési terven is látható, hogy egy kifejezetten nagyvonalú ház lett belőle. A belsőépítész, a lakberendező képzelete itt még szabadabban szárnyalhat, hatalmas szobák, tágas közösségi helyiségek alakultak ki.
Érdemes összehasonlítani az első alaprajzzal, ahol nem történt hozzáépítés. A helyiségek száma nem változott, csupán a belsőépítészeti és lakberendezési tervezésnek köszönhetően a tér változott. Nagyon jó példa ez a munka arra, hogy mennyit segít a belsőépítészeti tervezés, ha ilyen döntések előtt áll valaki. A lakberendezési tervezéssel együtt, tiszta képet kap a tulajdonos, és jó döntést tud hozni. A példában szereplő család is egy építkezés gondjaitól szabadult meg, és a lakberendezésnek köszönhetően csupán annyit kellett eldönteniük, hogy semmit, egy kicsit, vagy 20 négyzetmétert építsenek a házukhoz.   
Hasonló belsőépítészeti és lakberendezési átalakítási terveket talál a honlapon Kérem nézze meg, ha szereti az alaprajzokat böngészni. A képgalériában pedig megvalósult lakberendezési munkákat, és a lakberendező terveit találja. Az aktuális lakberendező árak, s a lakberendezési akciók is felkerültek a honlapra.