Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

Belsőépítészet, lakberendezés építkezés előtt


Építész rajz belsőépítészeti, lakberendezési terv, lakás átalakítása, lakberendező árak,

Belsőépítészeti és lakberendezési átalakítás az építkezés előtt. A belsőépítész és a lakberendező közreműködése.
A megbízók, még éppen időben az építkezés megkezdése előtt keresték fel a belsőépítész lakberendezőt, mert nem tudtak azonosulni a ház tervével. Érdemes átnézni az eredeti alaprajzot, majd a belsőépítész, lakberendező által átdolgozott belsőépítészeti és lakberendező alaprajzot.
 
Az előtérből három lépéssel megközelíthető a közvetlen étkező kapcsolattal is rendelkező konyha, ami ezzel együtt szeparált. Ez alapvető lakberendezési követelmény. Az előtérből egy tágas átjárón lépünk a nappaliba. A nappaliban teljesedik ki a belsőépítészeti és a lakberendezési tervezés koncepciója.  A központi tér mexikói lakberendező stílusban készül.

A hálószobát egy íves fallal behúztam a nappaliba, és ez által közvetlen kapcsolatba hoztam a hálószobát és a fürdőszobát. Az arab lakberendezési stílusú hálószoba, így igazi ékköve lett a háznak. Hatalmas lakberendező kihívás, ezt a két lakberendezési stílust egyeztetni.

Az átalakított belsőépítészeti és lakberendezési rajzon látható, hogy öt ajtóval kevesebbet használtam. Ennek az öt ajtónak az árát már megspórolták a tulajdonosok, és mellesleg egy használható házat építettek.  A tervezési díj kettő ajtó ára, tehát még mindig három ajtó árával kevesebbe kerül a belsőépítészeti és lakberendezési terv alapján kivitelezni a házat. Az pedig felbecsülhetetlen, hogy egy nem kell egy életen át mérgelődniük egy rosszul megépített ház miatt.

Megválaszoltam a kérdést. Ezt jelenti a belsőépítészeti és lakberendezési tervezés, és a belsőépítész, lakberendező közreműködése az építkezéseknél, és a lakásfelújításoknál.  Sajnos sokan  kerülnek ilyen helyzetbe, hogy az elkészült építész tervvel neki látnak az építkezésnek, és aztán menet közben kiderül, hogy nem működik az alaprajz. Ezért célszerű belsőépítésszel, lakberendezővel  konzultálni.   

A költségekhez képest elenyészők a belsőépítész árak, a lakberendező árak. A  belsőépítészeti ,lakberendezési  tervre és a lakberendezőre szánt összeg biztosan megtérül. Ezt  a tervezési formát érdemes alkalmazni építkezések és lakásfelújítások előtt.
Kérem, nézze meg a lakberendezési képgalériában az elkészült belsőépítészeti és lakberendezési munkákat és a lakberendező árakat!


Belsőépítészet, Lakberendezés építkezés előtt, <em>lakberendező</em> árak,