Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

Lakberendezési terv, 4 variációban


Lakberendezési terv, a lakberendező négy megoldást talált. Érdekes írás a lakberendezésről.

Megbízóim meglévő házának alaprajza az első képen látható. Egy régi építésű házról van szó, ami nem felelt meg a család igényeinek. Kissé hitetlenül fordultak hozzám, hogy belsőépítészeti és lakberendezési tervet készítsek. Elképzelhetetlennek gondolták, hogy a belsőépítészeti és lakberendezési tervezéssel megvalósulhat az álmuk.  Az eredeti ház egy szobából és konyhából állt, és egyik részletében sem elégítette ki a lakberendezéssel kapcsolatos igényeiket. Egybe nyitott különleges  tereket és külön hálószobát szerettek volna.
A belsőépítészeti és lakberendezési tervek magukért beszélnek, és azt hiszem ahhoz sem fér kétség, hogy a lakberendező szaktudása érvényesült. A tulajdonosok nagyon boldogok voltak, de mégis hatalmas büntetésként élték meg a lakberendező terveket, mert hatalmas kihívás volt eldönteni azt is, hogy melyiket válasszák.
A legmerészebb belsőépítészeti és lakberendezési tervet választották, a negyediket. A szögbe állított falak magukban is nyomatékos lakberendező elemek, de ezeket a különleges falakat áttörések, és díszüvegek, teszik még izgalmasabbá. A különböző térfunkciókat leválasztja, de mégsem zárja le, hanem inkább tágassá varázsolják a lakóteret.
Lakberedezés terv, <em>lakberendező</em> árak, optimális lakótér
Kérem látogasson el a Széplakterv honlapjára, ahol lakberendezési tervetek, a lakberendező munkáitól készült fotókat, és sok hasznos tanácsot talál a belsőépítészet és a lakberendezés témakörében.  Érdekes böngészni az átalakított belsőépítészeti . lakberendező terveket.