Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

Sárga szín a lakberendezésben


A belsőépítészet és a lakberendezők eszközei a színek.Nézzük a sárga színt a lakberendezésben és a belsőépítészetben, a lakberendező munkájában.

                  Sárga szín a <em>lakberendezés</em>ben és a <em>lakberendező</em> tervben 1.                                                            Sárga szín a <em>lakberendezés</em>ben és a <em>lakberendező</em> tervben 2.


A belsőépítészetben és a lakberendezésben kedvelt szín a sárga és annak árnyalatai , a szakemberek, a belsőépítészek és a lakberendezők, valamint a lelkes lakásfelújítók körében is. A sárga az a szín, amivel nehéz belsőépítészeti és lakberendezési hibát elkövetni, még akkor is, ha nem lakberendezővel történik a lakásfelújítás. A sárga szín nagyon jó választás a lakberendezés során, ha ösztönző, vidám, kommunikatív hatást szeretnénk elérni a színezéssel, és a lakberendezés eszközeivel. Télen-nyáron napfényebe varázsolja a lakberendezést, vidám, meleg hangulatot áraszt, ezért ajánlott szín a lakberendezéshez, és a kiegészítőkhöz.  Csupán arra kell figyelni, hogy a színek aránya megfelelő legyen. A megfelelő kiegészítő színt kell kiválasztani, és azt következetesen alkalmazni a lakberendezési elképzelésben. Azonban nem szabad megfeledkezni a színek törvényéről, a színek keveréséről, mert különböző minőségű sárgákat használhatunk egy belsőépítészeti , lakberendezési elképzelés megvalósítása során. Nem mindegy, hogy a narancs felé, a barna felé, vagy a zöld felé alkalmazkodik a sárga színünk. A különböző árnylatok alkalmazásával viszont diszharmonikus hatást érünk el a belsőépítészeti és lakberendezési munkánk során. Kérem, látogasson el a Széplakterv lakberendezés. belsőépítészet honlapjára, és tekintse meg a lakberendező munkáit.
A Széplakterv belsőépítészet és lakberendezés képgalériájában további képeket talál a lakberendező munkákról és megismerkedhet a lakberendező árakkal.