Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

Lakberendezés, lakberendező munka a zöld szín


A színek alkalmazása a belsőépítészetben és a lakberendezésben, a lakberendező és a belsőépítésze eszköztára.

Zöld szín a lakberendezésben és a belsőépítészetben
Érdekes lakberendezői feladat, amikor egy színnek az árnyalatait, és egy kiegészítő színt használunk a lakberendezői munka során, egy belsőépítészeti és lakberendezési terv megvalósításánál. A zöld színt a belsőépítészetben és a lakberendezésben általában kiegészítő , vagy kontraszt színnek használják a lakberendezők és a belsőépítészek. Nézzük a hatásait.
Sárgászöld: a lakberendezésben a tavasz és az ősz színe.
 A belsőépítészetben és a lakberendezésben barátságos, vidám, természet közeli hatást érünk el vele.
Zöld ( pl levél zöld) : minden évszak színe a lakberendezésben
A lakberendező és a belsőépítész akkor használja, ha kiegyensúlyozott, megnyugtató, kikapcsolódást segítő hatást szeretne elérni a belsőépítészeti és lakberendezési tervvel. Pozitív hatással van a keringésre és a szívre.
Kékeszöld: nyár és a tél színe a lakberendezésben
A belsőépítészetben és a lakberendezésben akkor használja a belsőépítész és a lakberendező, ha stabilizáló, megnyugtató, hűvös hatásra törekszik.  A színeket lehet merészen alkalmazni, csupán az a lényeg, hogy a harmónia és az egyensúly megmaradjon.
Lakberendező árak, lakberemdezés a zöld szín jegyében.            Lakberendező terv a zöld szín jegyében, <em>lakberendezés</em>i terv.

Szeretettel várom a Széplakterv Belsőépítészet, Lakberendezés honlapján is, ahol átalakítási lakberendezési terveket és a lakberendező további munkáit találja. A honlapon találja a lakberendezési akciókat és a lakberendező árakat.