Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

A szerelem lélek, 3.rész


Lakberendező, belsőépítész, lakberendezés, belsőépítészet. A belsőépítészeti, lakberendezési munka nem áll messze a mesék és a fantázia világától.


Eloa ráncba szedte halványkék holdfényből szőtt ruháját, eligazította bozontos haján a csillagokat, s komolyan, mint akinek a világmindenség sorsát befolyásoló mondani valója van, ekképp fordult Nefrithez:
- Különös látogatóm volt tegnap este! – szegte fel fitos orrát a szeleburdi Holdtündér, s minden önuralmát segítségül hívta, mert a szavak kitörni készülő vulkánként izzottak a lelkében.
Nefrit a szívé fölé tette kezét, mert valami melegséget érzett. Valami újat, ismeretlent, de nagyon kellemeset. A melegség egyre fokozódott, de nem akart most ezzel foglalkozni, mert minden figyelmét Eloára fordította.
Nefrit mosolygott, és huncut tekintettel várta a folytatást, mert Eloát,  Hold és az éjszaka úrnőjét,   hét világegyetem leghíresebb kerítőnőjeként tartják számon. Ő minden tud földi, vénuszi, sőt vegai szerelmekről is. Sápadt fénye sok ember szívében lobbantotta fel a szerelem lángját

Lakberendező árak, <em>lakberendezés</em> tervezés, <em>belsőépítész</em>et, Széplakterv

A mesét folytatom egy kicsit később. Érdemes ellátogatni a Széplakterv honlapján a belsőépítészeti és lakberendezési képgalériába, valamint lakberendező és lakberendezési  akciók menübe, ahol megismerkedhet
az aktuális belsőépítész és lakberendező árakkal.