Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

Szín-ház


Lakberendezési, belsőépítészeti terv, egy otthon születése a belsőépítészet és a lakberendezés eszközeivel, a lakberendező ötletei alapján.

Lakberendező árak, <em>lakberendezés</em> akciók, <em>lakberendezés</em>i terv

A belsőépítészeti és lakberendezési munka során gyakran találkozik furcsa helyzettel a belsőépítész vagy a lakberendező. Van, hogy a mező közepén  szín-házat épít. Ez a példa is jól mutatja, hogy mennyire fontos a belsőépítészet és a lakberendező, valamint az, hogy minden otthon tervezését a belsőépítésznek, lakberendezőnek kellene megkezdeni. 

Adott egy jó fekvésű, gyönyörű,, hatalmas terület az építkezéshez. Néhány lebontásra érett gazdasági épület, és a telek legszebb részén egy masszív, stílusos mezőgazdasági gépek tárolására használt fedett kocsiszín, ami a belsőépítészeti és lakberendezési terv ihletője lesz, amiben lakberendező meglátta a lehetőséget.

A fedett színt semmi esetre sem szerették volna lebontani, mert jó szolgálatot tett volna tárolóként, garázsként. A tulajdonosok csupán azt sajnálták, hogy az autók élveznék a telek kitűnő adottságait, a gyönyörű panorámát.

A belsőépítész-lakberendező figyelmét sem kerülték el a gazdasági tároló jó adottságai, és szinte első pillanattól kezdve arra törekedett a belsőépítészeti és lakberendezési koncepció kidolgozásánál, hogy a színből alakítsák ki a lakást .Ez a gondolat maradt a tervezés, és a lakberendezés alapja.

A belsőépítész, lakberendező némi hozzáépítéssel, és nyílások vágásával egy különleges alaprajzú házat alakított ki. Az épület elhelyezkedése lehetőséget teremtett, hogy bárhová lehetett nyílást vágni, ahogy a belsőépítészeti és lakberendezési térhez a legideálisabb.

A furcsa alaprajz kiegészült a hozzáépített részekkel, és gyöngyfüzérszerűen kapcsolódnak egymáshoz a ház különböző térfunkciói, melyek a belsőépítészeti és lakberendezési terven láthatóak. A lakberendező munkája során a következő terek alakultak ki:

A tágas előtér gardróbként is szolgál, és összeköti az első és a hátsó kertet. A szülők lakrészes a ház egyik végében teljes nyugalmat és kényelmet biztosít az önálló fürdőszobájával, míg a ház másik végén a gyerekek

élénk társasági életet élnek. A gyerekek lakrészében is külön fürdőszoba kapott helyet, a közlekedő pedig a gardrób feladatát is betölti. Belsőépítészeti és lakberendezési szempontból is egy logikusan felépített lakásbelső alakult ki.

A lakberendező a ház közepén helyezte el a közösségi részek. A lakberendezési terven jól látható, hogy a konyha kiegészült egy kamrával, és egy étkező pulttal, ami a konyhai munkához és a hétköznapi kisebb étkezésekhez nagyon kényelmes, jó szolgálatot tesz. Lakberendezési szempontból tökéletesen, konyha, étkező és a nappali egységet képez, de mindegyik  lakótér szeparált. A lakberendező konyha és az étkező közé kandallót épített, ami hangulatos látványt nyújt mindhárom helyiségből. A hatalmas ablakokon át feltárul az a látvány, amiért a kocsiszín átépítése mellett döntöttek a tulajdonosok, és a kocsiszín átépítésével bízták meg a belsőépítész-lakberendezőt.

Belsőépítészeti, lakberendezési szempontból épület szerves egységet alkot a környezetével, teljesen belesimul. A belsőépítészeti, lakberendezési alaprajzi formának, és a lakberendező elképzelésének köszönhetően, hol az épület nyúlik ki a természetbe, hogy a természet zöldje kúszik be, szinte a lakótérbe.Környezetébe illeszkedő lakóház született a lakberendező munkájának eredményeként.

A belsőépítészetnek és a lakberendezésnek köszönhetően megmenekült a bontástól egy régi karakteres épület, és  született egy belsőépítészeti, lakberendezési terv, egy különleges lakóház a természet ölén, a tulajdonosoknak pedig csodálatos otthonuk, a szín-ház.

Köszönöm. hogy érdeklődik a lakberendezés iránt! Kérem nézze meg a lakberendezési képgalériát, és a lakberendező árakat!  A honlapon további átalakítási belsőépítészeti és lakberendezési tervet talál. A képgalériában pedig a lakberendező munkák képeit tekintheti meg.