Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

A szerelem lélek, 2.rész


Íme egy csodálatos mese 2. része! A lakberendezést, a belsőépítészetet mellőzve, egy kis ajándék a Széplakterv Belsőépítészet, Lakberendezés tervező irodától.

Nefrit, az édes várakozás bűvöletében, az álmok csillagtengerének szélén lebegő kristálypalotájában szőtte azt a kelmét, melyből ünnepi ruhát készíthet a  szerelem ünnepére.
Körülötte parányi, szivárványszínben pompázó
Tündérlányok repdestek, s pajkos mosollyal biztatták őt.            
 Csillagporból, holdfényből, szeretetből, önzetlenségből, angyali áldásból, a legtisztább forrás vízéből, a virágok illatából, tavaszi szellőből, éltető napsugárból készül a kelme.
Nefrit lázasan, fáradhatatlanul dolgozott, hiszen már régen várta a jelet, hogy nekiláthasson élete legcsodálatosabb kelméjének elkészítéséhez. 

2.rész:

Nefrit lázasan, fáradhatatlanul dolgozott, hiszen már régen várta a jelet, hogy nekiláthasson élete legcsodálatosabb kelméjének elkészítéséhez. 
Azt a jelet, amit a szíveket tűzzel feltöltő Agape csillag úrnője, Mandala hozott el neki a legutóbbi Holdtöltekor.
Mandala egy reggel bebocsátást kért Nefrit kristálypalotájába.  A hívatlan látogató mézédes álomport hintett szemébe, s míg Nefrit elmerült az  álmok végtelen tengerében, Mandala az Apape csillag kis darabját rejtette el a szívében.

 Este,  mikor a Nap már majdnem lenyugodott, s Hold elég bátornak érezte magát, hogy sápadt fényével ő adjon reményt a csillagközi utazóknak, Nefrit kopogást hallott a kristályablak felől. Felállt szövőszéke mellől, s a kristályüveg ragyogásán keresztül egy fénylő szempárt pillantott meg. Eloa mosolygott rá, a Holdtündér.

Lakberendező árak, romantikus <em>lakberendezés</em>.
Ha szeretné a mese folytatását, kérem jelezze! A belsőépítészeti és lakberendezési munkák képeit , a belsőépítész és  lakberendező munkákat ajánlom figyelmébe a Széplakterv Belsőépítészet, Lakberendezés weblapján. Az aktuális lakberendezési akciókat és a lakberendező árakat is itt találja.