Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

A szerelem lélek


Íme egy csodálatos mese első része! A lakberendezést, a belsőépítészetet mellőzve, egy kis ajándék a Széplaktervtől.


Nefrit, az édes várakozás bűvöletében, az álmok csillagtengerének szélén lebegő kristálypalotájában szőtte azt a kelmét, melyből ünnepi ruhát készíthet a  szerelem ünnepére. Körülötte parányi, szivárványszínben pompázó Tündérlányok repdestek, s pajkos mosollyal biztatták őt. Csillagporból, holdfényből, szeretetből, önzetlenségből, angyali áldásból, a legtisztább forrás vízéből, a virágok illatából, tavaszi szellőből, éltető napsugárból készül a kelme.

Nefrit lázasan, fáradhatatlanul dolgozott, hiszen már régen várta a jelet, hogy nekiláthasson élete legcsodálatosabb kelméjének elkészítéséhez. 

Folytatás a következő cikkben.


Lakberendező árak, romantikus <em>lakberendezés</em>,

Ajánlom figyelmébe a Széplakterv Belsőépítészet, lakberendezés weblapján az átalakítási belsőépítészeti és lakberendezési terveket, valamint a lakberendező árakat és belsőépítészeti akciókat. A képgalériában a megvalósult belsőépítész és lakberendező munkák képeit láthatja. A tavaszi lakberendező akciónkat egy nagy áruházzal együtt szerveztük, kérem látogasson el a lakberendező árak, akciók menübe a részletekért.!