Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

A lakberendező, a lakberendezés a kreatívitás szolgálatában


Lakberendező és a lakberendezés a kreatív megbízó szolgálatában. Lakberendező terv bemutatása.

Lakberendező, <em>lakberendezés</em> és kreatív ügyfél 1.

Lakberendezési példánkban egyedülálló fiatalember kérte lakberendező, belsőépítész tervező szakember segítségét, hogy lakberendezés után otthona egyben munkahelye, alkotó közege is lehessen. A lakás teljes átalakításon esett át. A régi falak eltűntek, és könnyed térhatárolók kerültek a helyükre.
Jól megfigyelhető, hogy a régi, 45 évvel ezelőtti tervezési lakberendezési és belsőépítészeti elvek rányomták bélyegüket a lakásra. Sötét, szűkös előtér, melyben az ajtók tovább nehezítik a közlekedést és a tároló felületek kialakítását. A lakás adottsága indokolja, hogy lakberendező segítségét kérje, és a lakberendezési tervezés után kezdjen az átalakításba.  A hosszú, keskeny konyha, amiben a középre helyezett ajtó lehetetlenné teszi a konyha praktikus lakberendezést. Az átjáró jellegű ablaktalan fürdőszoba. A kisebbik szoba, melyben nem fér el egy kétszemélyes ágy. A lakás egyébként jó adottságú, átjárja a fény a hatalmas ablakokon keresztül, az előszoba és a fürdőszoba kivételével.
A tulajdonos szabad kezet adott a belsőépítész lakberendezőnek a belsőépítészeti és  lakberendezési tervezéshez. Csupán annyit kért a lakberendezőtől, hogy illeszkedjen az új otthona lakberendezési tervezése az életviteléhez, extravagáns személyiségéhez, és inspiráló környezet legyen a munkájához. Nem szereti a szokványosat, ezért könnyen megtalálták a hangot a lakberendező tervezővel. A lakás teljes lakberendezési, belsőépítészeti átalakuláson ment át. A lakberendezési alaprajzi kialakításával a lakberendező minden részlettel a tulajdonost szolgála, aki kreatív munkát végez. A lakberendezés és belsőépítészet után, egy különleges elrendezésű, izgalmas részletekkel kiemelt otthon született a lakberendező közreműködése nyomán.

Lakberendező, <em>lakberendezés</em> és kreatív ügyfél 2.

A lakberendező tervben nyomatékos hangsúlyt kap a fénnyel való játék. Az íves falak egyben a dekoráció részei is. A bennük lévő, következetesen elhelyezett nyílásokon át a fények, és a látvány mindig más-más élményt adnak. Az ívek mentén képzelet, a fantázia szabadon szárnyalhat. A megbízó számára ez nagyon fontos volt, mert munka, azaz gondolkodás közben elmélyülten sétálgat, leheveredik, beáll a zuhany alá, készít egy teát magának. Szinte látjuk, ahogy szabadon sétálgat, alkot, és nem zavarják meg a ház urának gondolatait az ajtók és a zárt terek.  Érdekes példa ez a tervezési munka, hogy sokkal többet várhatunk egy személyünkre szabott tervezéstől, mint egy esztétikus otthont. Lakásunk szerves részükké, igazi biztonságot ad, inspiráló közeggé válik. 
Kérem látogasson el a Széplakterv weboldalra,  belsőépítészeti és lakberendezési átalakítások menübe, valamint ismerkedjen meg a lakberendező árakkal és a lakberendezési akciókkal.