Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

Az új konyha és a derékfájás


Konyha tervezés, lakberendező árak, lakberendezési tervezés, lakásfelújítás,

Lakberendező, konyhatervezés, <em>lakberendezés</em>
Az új konyha és a derékfájás

Az építkezés, a lakásfelújítás, de akár egy konyha felújítása minden család életében fontos esemény. Ilyenkor előkerülnek a lakberendezési magazinok, járják a lakberendező boltokat, lakberendezési és belsőépítészeti ötleteket gyűjtenek.
Lakberendezőként és belsőépítészként szeretném felhívni a figyelmét néhány fontos dologra.
A lakásfelújítás során elsőrendű lakberendező feladat a konyha korszerűsítése, az új konyhaszekrény beépítése. Ideális esetben ezt alapos lakberendezési tervezés előzi meg. A lakberendezés és a konyhatervezés fogalmát azonban pontosítanunk kell. A számítógépes látványrajzok elkészítése nem azonos a tervezéssel. Ha konyhája felújítását fontolgatja, szívesen várjuk irodánkban egy díjmentes tervezési és lakberendezési tanácsadásra, ahol minden kérdésére választ kaphat.  Ma már egyre többen fordulnak lakberendezőhöz, mert felismerték a lakberendezési tervezés fontosságát. A Széplakterv honlapon, a Tanácsok menüben részletesen olvashat a konyha ergonómiájáról.
A konyha munkahely, ahol a háziasszony fáradtságos munkával készíti el az asztalra kerülő finomságokat.
De, tudja-e Ön, hogy miből adódik a gyors kifáradás, a derékfájás, az általános nyugtalanság, ami főzés közben tör ránk?
Mitől lehet, hogy a most elkészült új konyhabútor mellett nehezebben megy a munka, hamarabb elfárad, mint a régi, kidobott konyhaszekrény mellett?
Ennek egyetlen magyarázata van. Az, hogy nem megfelelően méretezett a konyhabútor, azaz nem vették figyelembe az ergonómiai szabályokat.
Nem fordítunk elég figyelmet a konyhára. Megelégszünk azzal, hogy tetszetős kinézetű. Nézzük, hogy milyen negatív hatások érik a konyhában dolgozó hölgyeket. Hosszú ideig egy helyben állás, kényelmetlen testhelyzetek, hajolás, guggolás, kapkodás, figyelem megosztása, kis hely a munkára, meleg, szagok, gőz, huzat, konyhagépek zaja. Még végigolvasni is fárasztó.
Ezen kellemetlen hatások nagy része teljesen kizárható a megfelelő lakberendezési tervezéssel. A lelkiismeretes lakberendező tervező méretet vesz a háziasszonyról, pontosan úgy, ahogy a szabó méretez.  Ha a konyhai bútorok, berendezések méretét nem igazítjuk a használó testméreteihez, nagy mértékű fizikai terhelés, fájdalmak lépnek fel munka közben.
Egy új konyha kialakítása nem olcsó mulatság, ezért nem mindegy, hogy mire fizetjük ki a pénzt. Ráadásul az alapos lakberendező tervezés sok fölösleges kiadástól kíméli meg és a ki-kalkulált költségvetés is garantáltan betartható.
Ha a konyhája felújítása előtt áll, ne sajnálja az időt, keressen fel bennünket irodánkban egy beszélgetésre, ahol választ kaphat kérdéseire. Ez után nyugodtabban hozhatja meg döntését, hogy szüksége van-e belsőépítészeti, lakberendezési tervezésre.
A Széplakterv Belsőépítészet és Lakberendezés díjmentes lakberendezési tanácsadással és lakberendező konzultációval várja tisztelt ügyfeleit.
Lakberendező konyha , <em>lakberendező</em> árak

A Széplakterv honlapján sok hasznos tanácsot olvashat a belsőépítészet és lakberendezés minden területéről  A lakberendező árakról és a lakberendezési akciókról is olvashat . A lakberendezési képgalériában a megvalósult belsőépítészeti és lakberendezési képeket talál, a lakberendező munkáit. A kisebb lakásfelújítások is ugyanolyan gondosságot, előkészítést igényel, hogy a lakberendezési elképzelései maradéktalanul megvalósuljanak, Ehhez kérje lakberendező segítségét.