Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

Parasztház felújítása


A laikusnak,de még a belsőépítésznek, a lakberendezőnek is nagy feladat a hosszú ház belsőépítészeti, lakberendezési tervezése.

Parasztház <em>lakberendező</em> terve.
Üdvözlöm! Kérem tekintse meg a többi alaprajzot is a Széplakterv honlap ,, átalakítási tervek" menüjében!
Egy régi parasztház romantikus érzést kelt sokakban, és egyre többen vásárolnak régi düledező házakat, melyeket újjá varázsolnak. Erre látunk most egy példát. Egy ház belsőépítészeti és lakberendezési átalakítási tervét látjuk. A belsőépítész-lakberendező a tulajdonosok életére szabta a házat, ami teljes belsőépítészeti és lakberendezési átalakítások esett át. A lakberendező terven látszik, hogy a anyagok és a lakberendezési tárgyak is jól illeszkednek a a ház stílusához.  A házhoz hozzáépíteni nem lehetett, így kizárólag a belső teret lehetett áttervezni.
A ház 3.5 m széles, és hagyományosan egymásba nyíló helyiségekből áll. A lakberendező egy fal bontásával, és néhány felépítésével oldotta meg a lakberendező tervet , a lakberendezési átalakítást. A ház két végébe kerültek a hálószobák. A lakberendező terv a kényelmi szempontokat vette figyelembe, ezért a nagy fiú szobájához egy külön fürdőszoba kapcsolódik. A nappali és a konyha egy térben helyezkedik el, melyet a hatalmas kályha tesz hangulatossá. Ahogyan a lakberendezési rajz is mutatja, a kis méret ellenére egy kényelmes otthon született a belsőépítészeti, lakberendező tervnek köszönhetően. Az ,, Átalakítási tervek " menüben további alaprajzokat talál.
Cégünk egyik fő tevékenysége, a régi épületek felújítása, átalakítása. Különös figyelmet fordítunk az energia hatékonyságra. Az épületgépész tervező a tervezés folyamatába  a munka elején bekapcsolódik, és megkeressük az ideális megoldást, a biztosan, és rövid időn belül megtérülő szigetelések, és megújuló energia források alkalmazására. Ebben a kérdésben az épületgépészeti számítások a döntőek. nem biztos, hogy agyon kell szigetelni egy házat, ha a ráfordítás és a megtérülés, illetve a megtakarítás nincsenek arányban. Ezekkel a kérdésekkel kérem forduljon az épületgépész tervező kollégánkhoz, aki szívesen válaszol a kérdéseire.
Felkerültek a honlapra az aktuális lakberendező árak, és lakberendezési akciók, valamint a lakberendezési szolgáltatások árai. Kérem, nézze meg a lakberendező képgalériát is! Köszönöm!