Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

Meddig ér a takaró?


Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér! De meddig ér, ha belsőépítészetről, lakberendezésről van szó? Egy részletes lakberendező terv, könnyen kijelöli a határokat.

Csepeli ház hozzáépítés, <em>lakberendezés</em>, <em>belsőépítész</em>et, terv a <em>lakberendező</em>től.

Meddig is nyújtózkodjunk? Egy meglévő épülethez három belsőépítészeti és lakberendezési alaprajz készült. Pontosabban három féle és méretű alaprajz.A belsőépítészeti és lakberendezői konzultáción, azt kérték a megbízóim, hogy minél kisebb költségű  belsőépítészeti lakberendezési tervet készítsek. Első lépésben két szoba és fürdőszoba került a lakberendezési tervre. Gyors számolás, és úgy döntöttek, hogy kitolható a költségvetés. A következő belsőépítészeti és lakberendezési tervnél az eredeti épület mindkét oldalához  hozzáépítettünk, és egy lényegesen kényelmesebb ház lakberendező alaprajzát látjuk.  Ebben az alaprajzi méretben már a kiszolgáló helyiségeknek is van helyük, Lényegesen nagyobb kényelmet ad ez a lakberendezési terv. A harmadik lakberendező átalakításnál a nagyobb alapterületnek köszönhetően, már sok izgalmas belsőépítészeti és lakberendezési megoldást megengedett a tér. Elsődlegesen azt szerették volna a megbízók, hogy nem egyszerű, négyzet alakú lakberendező terek szülessenek, hanem különleges térformákra vágytak. Tisztán látszik, hogy a különleges lakberendezési megoldásokhoz nagyobb teret kíván a lakberendező munkája. A költségek is jobban tervezhetőek, ha szánunk időt a belsőépítészeti és lakberendezési tervezésre, a lakberendezővel való egyeztetésre.
A harmadik, belsőépítészeti és lakberendező tervet fogadták el, ami sok érdekes részletet rejt. A belsőépítész-lakberendezőnek igazi csemege egy ilyen jellegű belsőépítészeti és lakberendezési munka, mert a különleges alaprajz megköveteli az a minden részletre kiterjedő , következetes belsőépítészeti és lakberendező terv kidolgozását.