Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

Szoba-konyhából, két lakás


Egy Belsőépítészeti, lakberendezési munka részleteit, és a lakberendező tervezési elveit mutatja be az írás

ZSolt lakása <em>lakberendezés</em> után. 

Szoba-konyhából kétlakásos luxus


Egy belsőépítészeti, lakberendezési átalakítási munka elemzésénél az a legizgalmasabb, amikor látjuk, hogy miként valósul meg a megbízók álma. Ha a lakberendezési részleteket nem vesszük figyelembe, akkor csupán azt látjuk, hogy valóban látványos és tetszetős a változás. A tervezés lényegi része, a belsőépítész, a lakberendező munkája a miértekben és a mikéntekben rejlik.


Ebben a régi, rendkívül rossz elrendezésű családi házban egy kedves házaspár él a két kicsi gyermekükkel. Az életükre az a jellemző, hogy sokat dolgoznak, ebből kifolyólag sokat vannak távol az otthonuktól. Az esték, valamint a családdal együtt töltött hétvégék jelentik a feltöltődést s kikapcsolódást. Hét közben az nagyszülők vigyáznak a gyerekekre, és rendezik a kertet.

A régi épület egyáltalán nem szolgálta a kényelmüket, mert a családi élet nagyrészt a konyhában zajlott. Az anyuka vacsorát készített, a gyerekek az édesanyjuk közelében a konyhai asztalon írtál a leckét. Az esti beszélgetéseknek, a gyerekekkel való játszásnak a közösségi terek hiánya miatt a szülők hálószobája adott helyet. A gyerekek szobái a tetőtérben vannak

de nem szívesen használják.Elmondhatjuk, hogy a hatalmas épület egy szoba-konyhás lakás komfortját adta a családnak.

A belsőépítészhez,lakberendezőhöz fordultak, és a ház teljes belsőépítészeti átalakításon esett át a lakberendezési tervezés után. A két alaprajzot látva egyértelműen látszik az élet minőségének változása a lakberendező munkája révén. Hatalmas egybe nyitott, nagyvonalú terek jellemzőek az új otthonra. Minden a helyén, és minden részlet a családot szolgálja a lakberendezési terv alapján átalakított lakásban.. A ház első részében a nagyszülőknek kialakítottak egy pici, de teljes értékű garzont, ahol napközben lepihenhetnek, élhetik önálló életüket. Elmondhatjuk, hogy a belsőépítészeti , lakberendezési átalakítás után

a szoba-konyhás kényelmetlenség, két lakásos luxussá nőtte ki magát. A kiegyensúlyozott, nyugalmat árasztó tágas tér a gyerekekre is jó hatással van, mert azóta birtokba vették a tetőtérben a saját lakrészüket is.

Az alaprajzi átalakításon túl nagy hangsúlyt fektettek az új otthon stílusára. A lakberendező tervező javaslatára a részletek kidolgozására, és különleges lakberendezési elemek beépítése mellett döntöttek a tulajdonosok, és ez a gondolat lett a lakberendezési tervezés vezérelve.

A hangsúly az egyedi tervezésű, és készítésű kovácsoltvas lámpákon, és a díszüvegeken és a falburkolatokon van, melyek nyomatékosítják az egyébként egyszerű berendezést.

A belsőépítészeti, lakberendezési tervezés koncepciója, maga a stílus végig vonul az egész lakáson, a finom harmónián túl az izgalmas stílusosság hatja át.

Ez a lakásfelújítás tökéletesen illusztrálja a lakberendező munkájának és a lakberendezés tervezés fontosságát. Egy régi ház felújításához a belsőépítészeti és lakberendezési tervének elkészítése nagy kihívás ás izgalmas munka a lakberendező számára,  tulajdonosoknak pedig egy különleges kaland együtt dolgozni a lakberendezővel. Legyen részese Ön is! A írás képanyagát a lakberendező képgalériában, valamint a lakberendezési publikációk között találja ezen a címen. A lakberendezési alaprajzokat és a lakberendező munkák képeit a lakberendezés képgalériában nézheti meg.