Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

Hatalmas kihívás: iker lányok egy kis szobában


Hatalmas lakberendezési élményben volt részem tavaly nyáron. Két tündéri kis hölgynek készítettem lakberendezési tervet, ami lakberendezőt próbáló faladat volt.

<em>lakberendezés</em> ikreknek

Belsőépítészként,Lakberendezőként hatalmas élmény volt egy lakberendezési munka kapcsán, amikor Kis hölgyeknek , mert hogy így hívom őket, készítettem a lakberendezési tervet. Egy kis szobán osztoztak ketten, és itt kellett a lakberendezés minden praktikáját bevetnem, hogy összehangoljam az elképzeléseiket. Mondanom sem kell, hogy határozott és rendíthetetlen, ugyanakkor teljesen ellentétes lakberendezési  elképzeléseik voltak a stílusról és a színeket illetően.
Az egyik leányzó a sárga-kék, a másik narancs- zöld összeállítást szeretett volna. A komoly lakberendezői konzultációkon sikerült kiegyeznem velük, hogy kiegészítő színként használjuk a kéket és a zöldet, és amikor megmutattam nekik a lakberendezési tervet megnyugodtak, legfőképpen én, és hatalmas lendülettel vágtunk a belsőépítészeti átalakításba, a lakberendezési felújításba. A szoba kis mérete miatt világos színeket használtam, és izgalmas tároló szekrényeket terveztem. Kis hölgyek szobájában minden egyedileg készült. A lakberendezési terv része volt a textilek, a lámpák tervezése is.
A kicsi szobát sikerült tágassá és érdekessé varázsolni ezekkel a különleges lakberendezési megoldásokkal. A sok lakberendező praktika elvonja a figyelmet a szoba méretéről, ami mindössze 2.6 m széles.  A lakberendező terv minden részlete arra terjedt ki, hogy praktikusan használjuk ki a szűkös helyeket. A lakberendezési tárgyal a belsőépítészeti és a lakberendezési terv szerint, egyedileg készültek. A lakberendező az ágyaktól kezdve, a díszpárnákon át , egészen a lámpákig, mindent bevont a lakberendezési tervbe, így egységet alkotnak és különleges  lakóteret alakított ki.
Meglepő, ha egy kis lakás lakberendezési tervezése során sok szekrényt alkalmazunk. A kis lakásokban nagyon fontos, hogy mindennek legyen helye, és ezt a lakberendezési tervezés során előtérbe kell helyezni. Akkor jó egy belsőépítészeti és lakberendezési terv, ha a sok tárolóhely  ellenére nincs zsúfoltság a lakásban. 
Ha Önnek is gondot okoz a kicsi lakás lakberendezése, akkor kérjen lakberendező konzultációt, lakberendezési tanácsot, vagy néhány lakberendezési részlet rajzot. Az aktuális lakberendező árakat és lakberendezési akciókat megnézheti a honlapon.   A képgalériában további képeket talál erről a lakberendezési munkáról is.