Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

Nem a méret a lényeg, hanem a lakberendező


Kicsi lakáshoz nem kell lakberendező? Kis lakás nem érdemli meg a lakberendezési tervezést? Talán elgondolkodtató, hogy a lakberendezőnek is a kis lakás a legnagyobb feladat.

Budapesti <em>lakberendező</em> munka, Kishölgyek szoba

Valóban nem a méret a lényeg, hanem a lakberendező

 

A ma épülő társasházak és a régebbi lakások sem arról híresek, hogy tágasságukkal, és a lakberendezési lehetőségekkel adják meg a kényelmet lakóiknak. A régi épületeknél ezt még el tudjuk fogadni, de sajnos ez a  mai építésű társasházakra hatványozottan igaz.

Minél kisebb egy lakás, annál indokoltabb a lakberendezési tervezés, és a lakberendező közreműködése a lakás kialakításában. Ahol szűkösek a lehetőségek, ott egy részletes lakberendező tervet kell készíteni, különös tekintettel a tároló helyek kialakítására. Az anyagokat, a színeket, a stílust lakberendezési és belsőépítészeti szempontból össze kell hangolni, és talán a legfontosabb szempont, hogy az anyagi keretet se lépjük át. Ebben a pillanatban szükséges a lakberendező munkája.

A munkán során több esettel találkoztam, amikor a tulajdonosok egy rossz állapotban, de olcsóbb lakást vettek meg, aztán teljes lakberendezési tervezésen esett át a lakás, és egy csodás új otthon született a lakberendező munka után. A régebbi, régi lakások lakberendezési tervezés utáni felújítása a leggazdaságosabb otthonteremtési forma. A lakberendező a lakberendezési tervezéssel újjá varázsolja a lakást.
A kicsi lakás lakberendezési terve a szűkös hely praktikus kihasználásáról szól. A szekrények feltétlenül szükségesek, de a zsúfoltságot is kerülni kell. A képen egy 2.4 m széles, és 5 m hosszú szoba látható, melyen ikerlányok osztoznak. A belsőépítészeti és lakberendezési tervezésnek köszönhetően, a belsőépítész és lakberendező aprólékos tervezésének eredményeként kényelmesen elférnek. 
Egy kicsi lakás lakberendezési terve sokkal több időt igényel a lakberendező részéről, de azért a lakberendező árak arányosan csökkennek egy nagyobb lakás lakberendezői árához képest. Kérem, nézze meg a lakberendező képgalériát és a lakberendező árakat!