Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

Csigaház, belsőépítészet, lakberendezés


Ki, ne emlékezne a gyerekkori mesés titokzatos, sejtelmes házaira. Felnőttként, a lakberendező munkám során jöttem rá, hogy mélyen a lelkembe égtek a mesék.

Lakberendező árak, csigaház lakberendezes Budapest 2

A belsőépítészethez, a lakberendezéshez gyermeki lélekkel szabad csak közelíteni, és szabadon szárnyalni az álmok és a fantázia világában.. Egy otthon kialakítása az álmok testet öltésa, a belsőépítész, a lakberendező és a tulajdonosok közös teremtő munkája. Akinek része volt már egy belsőépítészeti, lakberendezési folyamatban, aki dolgozott már lakberendezővel vagy belsőépítésszel, az nagyon jól tudja, hogy miről beszélek. A lakberendező honlapom bemutatkozó részében a lakberendező és a megbízó viszonyát a szerelemhez, vagy egy mély barátsághoz hasonlítottam. Ha ez működik, akkor megindulnak a teremtő folyamatok, és olyan különleges belsőépítészeti és lakberendező tervek születnek, mint amit most szeretnék bemutatni. 
 Ha belsőépítészként, lakberendezőként szabad kezet kapok egy belsőépítészeti átalakításnál, egy lakberendezési terv elkészítésénél, akkor azonnal a mesebeli házikók jutnak eszembe,  A csizmaház, aminek esernyő volt a teteje, a tölgyfa törzsében kialakított erdei társasház, valamelyik gomba ház, vagy  Vízipók vízalatti kristálypalotája .  Egy mesebeli történet ihlette ezt a lakberendezési tervet, ezt a belsőépítészeti átalakítást is. Egy csigaházat varázsoltam a régi lakótér helyére az eredi alaprajz a képen látható.
A lakberendezési tervezés során, az volt a célom, hogy valami különleges lakóteret alakítsak ki. A hatalmas alapterület egyrészt megkönnyíti, de inkább megnehezíti a lakberendezési átalakítást.
 A lakberendezési terv legnehezebb feladata, hogy a ház közepére bevezessük a fényt, és jól gazdálkodjunk a ház közepével, hogy ne közlekedő területként működjön a ház belseje. A nagy alapterület lehetőséget teremtett a játékos téralakításra.
A Csigaház és a Napocska-ház a belsőépítészeti és lakberendezési tervéről részletesen olvashat a publikációk között.
Kérem, tekintse meg a Széplakterv belsőépítészet, lakberendezés honlapján az aktuális lakberendezési akciókat, és a lakberendező  árakat. Az Átalakítási lakberendezési tervek között sok hasonló munkát talál, ami bátorságot és kedvet adhat a lakberendezővel való munkához és a lakásfelújításhoz. Különösen izgalmas kaland, amikor egy régi ház felújításához készül belsőépítészeti és lakberendezési terv. A felsorolt példák is mutatják, hogy áldásos a belsőépítész és lakberendező közreműködése. A Facebook oldalunkon lakberendezési tanácsadással is foglalkozunk, ezért csatlakozzon, és tegye fel kérdéseit a belsőépítésznek, a lakberendezőnek, vagy a szaktervező kollégáknak.