Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

Lakberendező árak, kert a házban


Egy különleges belsőépítészeti, lakberendezési tervet és a lakberendező árakat mutatja be az írás. A lakberendező koncepcióját.Kert a házban
A munkám részeként, egyfajta misszióként szeretném bemutatni a belsőépítészet, a lakberendezés rejtelmeit, a lakberendezési munka lényegét., a lakberendező munkáját és a lakberendező árakat.  Amikor meglátunk egy lakberendezési képet szépnek, érdekesnek találjuk, esetleg kifejezetten taszítónak. A látvány mögött egy komoly belsőépítészeti, lakberendezési tervezési munka áll. Sok-sok időt és felemésztő munka a belsőépítész vagy a lakberendező részéről. Igazán nem is az a lényeg, hogy tetszik-e vagy sem egy lakberendezési munka, hanem azt kell megfigyelni, hogyan érvényesül a tervezési vezérelv.  Egy jó lakberendezési tervben semmi sem a véletlen műve, hanem egy lakberendezési koncepció kiteljesedése. A lakberendező mindig az adott megbízáson dolgozik, és a megbízói igényeinek megfelelően készíti a lakberendező tervet, vagy állít össze egy lakberendezési színkompozíciót.
Egy érdekes belsőépítészeti és lakberendezési munkámon keresztül mutatnám be a folyamatot. 
 Egy különleges megbízótól, különleges belsőépítészeti és lakberendezési feladatot kaptam.
Régi családi háza teljes belsőépítészeti, lakberendezési  felújítását kérte, de olyan belső teret szeretett volna, mintha egy kertben lenne. Egy 4 méter széles és 16 méter hosszú területen kellett megoldani ezt a komplett belsőépítészeti és lakberendezési feladatot. Ezen kívül semmi megkötést nem adott, és az összes belsőépítészi és lakberendezői praktikámat előszedve sikerült valóra váltani az álmait.
A nappali, az étkező és a konyha egy térben helyezkedik el. A külső térre jellemző anyagokat és belsőépítészeti magoldásokat alkalmaztam. A különböző lakótereket íves, alacsony falakkal szeparáltam. A falak tövében igazi virágágyások vannak, és az egyik sarokban vízesés fokozza a hangulatot.  A burkolatváltásoknál, a kanyargó természetes kő berakások szimbolizálják a kerti utakat. A falakra kültéri vakolat, és terméskő került. A belsőépítészeti és lakberendezési koncepció fő jellemzői a kovácsoltvas kiegészítők, valamint a zsalugáteres díszablak. A Széplakterv lakberendezés és belsőépítészet facebook oldalán a képek alatt olvashatja a dizájn részletes leírását. 
2012-05-16 Megoszlanak a vélemények erről a lakberendezési munkáról. A megbízóim átnézik a munkáimat, már csak azért is, mert a visszajelzéseikből  tisztább képet kapok a lakberendezési elképzelésükről. A munka azzal kezdődik, hogy a lakberendező és a lakberendezési megbízó tökéletesen egymásra hangolódik. Ezen munka kapcsán mondtak többen, hogy ők ezt el sem tudnák képzelni a lakásukban, sőt nem tetszik nekik. Nem is kell tetszeni, mert ez a belsőépítészeti munka, ez a lakberendezési terv annak készült, aki lakja ezt a házat. Sokkal izgalmasabb, hogy hogyan oldja meg a lakberendező a lakberendezési tervezés feladatát, hogy bontja ki a lakberendezési terv koncepcióját, hogyan dolgozza ki a jellemző lakberendezési  részleteket.
Ha figyelmesen nézünk egy lakóteret, látható rajta, hogy belsőépítészeti és lakberendezési terv alapján készült-e. Valami következetesség, finom harmónia vonul végig ezeken a tereken. A lakberendező egy vezérelv szerint dolgozik, és ezáltal egy irányban terelődik a belsőépítészet és a lakberendezés folyamata. A belsőépítészeti és lakberendezési tervezés látszik egy lakótéren. A belsőépítész, a lakberendező munkája a szervezettségben, a színharmóniában és a tettem érhető tervezési koncepcióban mutatkozik meg. Akkor jó egy tervezési munka, ha finoman, egymás után tárulkoznak fel a lakberendező tervezési elvei, ha egy érdekes felfedezés egy belsőépítészeti és lakberendezési terv alaján megvalósult otthon.
Belsőépítészet, lakberedezés, teljes átalakítás, a lakberedezó tatai munkája.

Ajánlom figyelmébe a lakberendező képgalériát, a átalakítási lakberendezési terveket: Kérem nézze meg a Széplakterv belsőépítészet, lakberendezés honlapján! Hasznos tanácsokat olvashat a belsőépítészet, a lakberendezés témakörében, megismerheti a belsőépítész, a lakberendező munkáját.