Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

Szemfényvesztés, fekete mágia


A Mágiaügyi Minisztérium vizsgálatot kezdeményezett a Széplakterv Belsőépítészet Lakberendezés ellen, engedély nélküli mágia gyakorlása miatt. Felmerült a gyanú, hogy az un. ,,szemfény vesztő” mágiát és szemmel verést alkalmazva befolyásolják a lakberende


A Mágiaügyi Minisztérium vizsgálatot kezdeményezett a Széplakterv Belsőépítészet és Lakberendezés ellen, engedély nélküli mágia gyakorlása miatt. Felmerült a gyanú, hogy az un. ,,szemfényvesztő” mágiát és szemmel verést alkalmazva befolyásolják a lakberendezési ügyfelek látását, azt láttatnak velük, amit akarnak, és ez által fogadtatják el a lakberendezői terveket.A Bulvár Sztori újságírói látogatást tettek a Széplakterv Belsőépítészet Lakberendezés budapesti irodájában , de már az is meglepő volt, hogy Holdtöltekor, Naplemente után kaptak időpontot. Az ajtóban egy fekete
macska fogadta a látogatókat, és ő vezette be Őket a félhomályos belsőépítészeti, lakberendező műterembe.

Bulvár Sztori: - Jó estét Lina! Szabad feltennünk néhány kérdést a belsőépítészeti és lakberendezési mágiával kapcsoltban!
Sz.Lina.: Szerencséd, hogy Linának szólítottál! Ezért válaszolok a kérdéseidre, de aztán magadra vess, ha ezután életed nyugalma odavész, látásod torzul!
Bulvár Sztori: - Csak néhány szokványos kérdést tennék fel,  miközben nézem ezt a belsőépítészeti, lakberendezési rajzot.
Sz.Lina.: - Aki erre a lakberendező rajza csak egy suhanó pillantást is tesz, azt már magával ragadja a mágia és a lakberendezés, a belsőépítészet hatalma. Ezért vigyázz, mert mostantól másképp nézel Linára, a belsőépítészetre, a lakberendezésre.
Bulvár Sztori: - Szent Egek! Mi történik ezen a rajzon! Mi történik a fejemben? Mi történik a szememmel?
Kétszer akkorának látom a házat. Két lakrész is kialakult benne. Szülői hálószoba, fürdőszobával. Egy szeparált szoba és hozzá a fürdőszoba. Dolgozó szoba, és külön mellékhelyiség. A szűk konyha helyett egy tágas konyha, étkezővel és egy kellemes nappali. Hogy lehet ez ugyanazon az alapterületen? Csak nézem-nézem, és nem hiszek a szememnek! Hogy lehet ez?
Sz.Lina: - Te, balga lélek!  Sehogy nem lehet! Egy illúzió, amit látsz! Ez a lakberendező szemfényvesztő mágiájának hatalma, ami magával ragadott, és mostantól mindig eszedbe jut Lina, ha egy színes alaprajzot látsz. 
Bulvár Sztori: - Mintha szédülnék! Imbolyognak a falak a lakberendezési rajzon!
Sz. Lina: - Mondtam már, hogy ez a szemfényvesztő lakberendezés hatása! Ajánlom, hogy az olvasóid is próbálják ki, hogy ferdének, imbolygónak látják-e a falakat? Ha igen, akkor biztosak lehetnek benne, hogy fogott rajtuk is a rontás.
No! Nézzétek meg bátran, ha meritek! Aztán gyertek hozzám, hogy megszabaduljatok a lakberendezési kínoktól!