Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

10 millió Forint csúszott vissza az ügyfél zsebébe! Szokatlan pénzmozgások Széplakterv körül!


A Bulvár Sztori birtokába jutott a hír hogy jó csúszópénz módjára az ügyfél adózott jövedelmét, és állami támogatást is visszacsúsztatott a Széplakterv Belsőépítészet,Lakberendezés az ügyfele pénztárcájába, az elenyésző tervezési díj fejében.

Andi háza <em>lakberendezés</em> után, lina <em>lakberendező</em>


A Bulvár Sztori értesülései szerint eddig tisztázatlan eszközökkel hatalmas összegekhez juttatja a Széplakterv Belsőépítészet- Lakberendezés az ügyfeleit. Ennek járunk most utána, és leleplezzük a belsőépítészt, a lakberendezőt, a  belsőépítészeti és lakberendezési tervezésnek, a lakberendező munkának álcázott pénzmosási akciókat.

Bulvár Sztori: - Szárnyra kapott a hír, hogy több esetben juttatták hatalmas összegekhez az ügyfeleiket belsőépítészeti és lakberendezési tervezésnek, belsőépítész- lakberendező munkának álcázott akciók keretében, amiért kenőpénzt, az önök megfogalmazása szerint a lakberendező árat,  lakberendezési tervezési díjat fogadtak el.  

Széplakterv: - A hír igaz, de védekezésként hozzá kell tennem, hogy nem minden esetben ilyen mértékű a belsőépítészeti, lakberendezési tervezés során  pénzek átcsoportosítása.

Bulvár Sztori:- A most leleplezett, konkrét lakberendezési esetről , lakberendező munkáról mit tudna elmondani?

Széplakterv: - Teljesen szokványos történet. Az ügyfél megjelent az elkészült építészeti rajzzal, elemezgettem a lehetőségeket, és felajánlottam neki, hogy elvégzek néhány tollvonást, amit lakberendező munkának is nevezhetünk, és megspórolok neki közel nyolcmilliós összeget.

Bulvár Sztori: - Ilyen egyszerű?

Széplekterv:- Közel sem egyszerű, de érdemes rászánni az időt. Íme, az építészeti rajz, amin egy 240 négyzetméteres ház alaprajza látható. Éppen az építkezés előtt és az első kapavágás előtt álltak. Mondanom sem kell, hogy lakberendezés és belsőépítészet szempontjából nagyon rossz kialakítású ház, folyosóból nyílik a következő folyosó, majd azokból a közlekedők. Tessék, nézze meg tüzetesen!

Az átalakítás után az alapterület 160 négyzetméterre csökkent, azaz egy másik ház területével. A belsőépítészeti és lakberendezési tervezésnek  köszönhetően közel 8 millió Forintot spórolt az ügyfél, és egy használható, jó beosztású házat épített fel belőle. Érdemes megnézni a lakberendező alaprajzot, hogy milyen kevés a holt tér, a közlekedő az új kialakításban, és hogyan szeparálódnak a különféle terek a házban.

Bulvár Sztori:- Úgy látszik megint csalódnunk kellett, mert botrány helyett valami belsőépítészeti bravúrral állunk szemben. Sokan azt hiszik, hogy a belsőépítészeti és lakberendezési tervezés luxus, vagy felesleges pénzkidobás, közben pont az ellenkezőjével szembesülünk.

Széplakterv:- Igen, sokan azt hiszik, akik nem tudják, hogy mi fán terem a belsőépítészet, de hála a Bulvár Sztorinak, innen értesülhet mindenki a Széplakterv körüli legfrissebb botrányokról, pletykákról.

A belsőépítészeti és lakberendezési terveket a honlapon tekintheti meg. A megvalósult belsőépítész és lakberendező munkákat a lakberendezési képgalériában. A friss lakberendezési és belsőépítészeti akciókat ,  a lakberendező árakat is a honlapon ismerheti meg. 

Megtisztelő az érdeklődése a belsőépítészet és a lakberendezés , valamint a belsőépítész és a lakberendező munkája iránt!