Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

A híres dizájner a fejére esett, ezért megbízta a Széplaktervet?


A Bulvár Sztori birtokába jutott információk szerint a híres dizájner monoklis arccal, bekötött fejjel jelent meg a Széplakterv Lakberendező irodájában.

M lakasa lakberendezes utan budapest

A híres dizájner a fejére esett, ezért megbízta a Széplaktervet belsőépítészeti és lakberendezési tervezéssel?

A Bulvár Sztori birtokába jutott információk szerint a híres dizájner monoklis arccal, bekötött fejjel jelent meg a Széplakterv belsőépítész, lakberendező irodájában.

 Bulvar Sztori: - Mi igaz a híresztelésekből? Álcázta magát a kötésekkel a híresség?
Széplakterv Szentgyörgyi Lina : - Igen igaz. Valóban felkeresett az illető úr. A lila foltok és kötés valódi volt, és a felismerhetetlenségig álcázták is őt.
B.Sz.: - Az igaz-e, hogy a fejre esett a híresség és ezért kapott tőle belsőépítész és lakberendező megbízást?
Sz.Sz.L. : - Valóban így történt. Szerencsémre, a fejre esés után nem felejtette el, hogy kihez kell fordulnia.
Nagyon érdeles belsőépítészeti és lakberendző feladatot kaptam tőle. Az előzményekről annyit mondanék, hogy az Úr a fejéből kipattanó ötletekkel keresi a kenyerét. Különleges a munkamódszere, mert munka, azaz gondolkodás közben egyfolytában sétálgat fel-alá, elmerengve. Közben készít valami ebédet, elmosogat, teázik. Ehhez nyugalomra, csendre, egyedül létre és megfelelő térre van szüksége.  Az irodájában rendszerint zavarják a kollégák. Az otthonában is van munkahelye, de van négy kicsi gyermeke is a velük járó zsivajjal.
Egyszer az otthoni munkasétálgatás közben rálépett valami gurulós játékra, elvágódott, és összetörte a kenyérkereső koponyáját. Ez után pattant ki a briliáns ötlet a zúzódásokkal teli fejéből, hogy neki bizony kell egy olyan hely, ahol egyedül lehet, ahol nyugodtan alkothat, és ahová elvonulhat a világ zaja elől feleségével, ha csak kettesben szeretnének lenni. Ekkor keresett meg, hogy tervezzek neki egy olyan helyet, ahol stressztől mentesen tud dolgozni, és egyben a nyugalom szigete is, ahol megpihenhet szerelmetes feleségével. 
B.Sz. : - Mesélne magáról a tervezésről? Beavatná az érdeklődőket a részletekbe?
Sz.Sz. L. : - Szíves mesélek erről a munkáról, a belsőépítészetről. Kezdjük azzal, ami a legfontosabb. A tervezőnek és a megbízónak is ki kell nyitni a szívét, a lelkét, hogy az alkotás energiái beinduljanak.
Kérem, hogy tegye ezt most Ön is kedves Olvasó!
Nyissa meg a szívét és érezze át azt a légkört, ami körbe veszi a lakberendezési tervezés folyamatát.
A képen látható kis lakásból alakítottam ki a számára megfelelő közeget. Szándékosan nevezem közegnek, és nem munkahelynek, mert ez több annál. Ez a lakberendezési tervezési munka, ez a belső tér az Ő csodás személyiségének kiterjesztése a térben, a számára tökéletes, inspiráló, alkotó közeg megteremtése.
A régi lakás falait kisöpörtem, és mindent az alkotó kényelmének és munkamódszerének rendeltem alá. Az íves falak mentén, szabadon szárnyalnak a gondolatok, és sem egy ajtó, sem egy lakberendezési tárgy nem zavarja a sétálgatást.
Nem is mondok többet, hanem képzeljék maguk elé a képet, ahogy ez a kilógó inges, kócos hajú zseni, kávés csészével a kezében fel-alá sétálgat, miközben gondolatai az ihlet világában szárnyalnak. Közben összedob magának valami ebédet, elmosogat, miközben gondolatai megpihennek a bonyolult konyhai műveleteken. Majd folytatja útját a fantázia határtalan birodalmában. Átöleli betoppanó szerelmét, amiből hatalmas erőt merít. Mindent áthat a nyugalom, a bensőség, a zsenialitás. Ugye milyen szép! Azon kívül ékesen példázza, hogy egy reménytelennek tűnő régi lakás is tartogathat meglepetéseket.  Ez a  belsőépítészet,  a lakberendezés, a lakberendező munka az én egyik szerelmem. Remélem, hogy az ilyen sztorik más perspektívából mutatják be a lakberendező munkáját , és magát a lakberendezést is.

 Kérem látogasson el a lakberendező árak, lakberendezési akciók, és a lakberendezési átalakítások  menübe is!