Széplakterv lakberendezés, belsőépítészet

Indul a Bulvár Sztori


Könnyed stílusban beszélgetünk a belsőépítészetről, lakberendezésről és szokatlan szemszögből mutatjuk be a lakberendezést.

Örömmel tudatom, hogy elindult a Széplakterv Lakberendezés, Belsőépítészet Bulvár Sztori  Facebook  oldala!

Bulvár lapokat megszégyenítő történeteket olvashatnak belsőépítészetről, a lakberendezésről,
a lakberendezési tervezésekről, egy-egy belsőépítészeti, lakberendezési tervezési munka hátteréről.
Olyan dolgokat, érdekességeket, amiket nem is gondolnának, a belsőépítészeti, lakberendezési munkával kapcsolatban.

Könnyed stílusban beszélgetünk a belsőépítészet, a lakberendezés komolyságáról, mélységeiről.
A tervezés menetét és a tanulságát egy szokatlan szemszögből mutatjuk be.

Fontos elmondanom, hogy a Belsőépítészet, lakberendezés Bulvár Sztori oldalamon minden írás, és képanyag a Megbízóim tudtával és jóváhagyásával kerül fel,  személyüket hétpecsétes titokként kezelem.  Az írások, a rajzok és a képek szerzői joga az oldal tulajdonosát, a Széplaktervet illetik. Remélem sok kellemes és hasznos dolgot talál a lakberendező munkájáról, a lakberendezésről és a belsőépítészetről.
Éva lakása <em>lakberendezés</em> után, a <em>lakberendező</em> bemutatása

A Széplakterv facebook oldalán várjuk a belsőépítészettel,  lakberendezéssel kapcsolatos kérdéseiket, véleményüket a lakberendezési tervektől. Szeretnénk, ha az oldal közvetlen, és beszélgetős fórummá nőné ki magát, ahol kapcsolatba kerülhet a lakberendezővel. Az oldalon érdekes történeteket olvashat, itt értesülhet a lakberendezési tervezés akciókról, és megtekintheti a felajánlott lakberendezési tárgyakat, melyeket a lakberendező készített, többnyire díszüvegek. Szeretettel várjuk!
 A lakberendezési facebook oldal továbbra is várja a lakberendezéssel kapcsolatos véleményeket, a lakberendezőhöz intézett kérdéseket.
Továbbá várjuk a lakberendező akciókra a javaslataikat! Kérem nézze megt a Széplakterv belsőépítészet, lakberendezés honlapján is a belsőépítészeti és lakberendezési terveket, a lakberendező képeket, és a  .lakberendező árakat.